19.04.2015.

Payoneer kartica

Internet placanje/primanje novca


Sta je Payoneer MasterCard ?

Payoneer MasterCard kartica je debitna kartica namenjena svim fizickim ili pravnim licima. Payoneer karticu dobijate besplatno jednostavnom registracijom na Payoneer sajtuOvo je sjajno resenje za placanje/podizanje novca ukoliko se bavite Affiliate poslovanjem, online kupovinom ili ste freelancer. 


mastercard-srbija

Payoneer je jedna od glavnih kuca za izdavanje MasterCard kartica !

Placanje/Primanje novca

Posto PayPal, iako je dostupan u Srbiji, neke opcije, kao npr. podizanje novca nije dostupna, ograniceno je iskljucivo samo na moguscnost placanja na internetu, Payoneer kartica je dostupna svuda u svetu i radi savrseno.
Primanje novca je moguce od svih korisnika Payoneer kartice. Moguce je primanje novca od svih pravnih i fizickih lica koji nisu partneri tj nemaju Payoneer karticu (opcija "load money to card").
Druga varijanta primanja novca je transakcije sa svih internet platnih kartica. Troskovi primanja novca (3.15%), mozete birati da li ce snositi troskove transakcije osoba koja salje ili osoba koja prima novac. Novac ce vam biti dostupan nakon 2 ili 3 dana.
Placanje (slanje) je moguce prema drugim korisnicima ove kartice, kao i svuda svuda gde god su prihvacene internet platne kartice.

  • Payoneer karticu mozete koristiti za placanje roba i usluga na internetu 
  • Primanje uplata od fizickih ili pravnih lica koji su/nisu korisnici ove kartice 
  • Uplate i isplate preko kompanija koje saradjuju sa Payoneer-om (SkrillPayPal, Elance, Amazon, oDesk, SFI, iStock, Freelancer, fiverr  i mnogi drugi ...)
  • Podizanje na bankomatima u Srbiji i sirom sveta
  • Mogucnost direktnog placanja na POS terminalima u Srbiji i inostranstvu

Kako naruciti i koliko kosta ?

Payoneer kartica se moze naruciti preko nekog od Payoneer partnera, ukoliko poslujete sa njima ili jednostavno se registrujete na Payoneer sajtu. Kada ste se registrovali i zatrazili svoju Payoneer karticu, u roku od 20 dana na vasu adresu stize kartica. Proces registracije, izrada kartice i slanje je potpuno besplatna.

Ukoliko registraciju za vasu Payoneer karticu izvrsite OVDEdobicete i $25 na poklon, posle prvih $100 uplate na vas racun.

payoneer-kartica

Odrzavanje kartice?

Kao i kod svake kartice, postoje troskovi za odrzavanje kartice, a ona iznosi $29.95 na godisnjem nivou, a to je nesto manje od dva i po dolara mesecno. Podizanje novca sa bankomata iznosi $3.15 po transakciji. Trosak za aktivaciju kartice oduzece se direktno sa kartice, kada se na nju izvrsi uplata. Ukoliko nemate novca na kartici, necete imati ni trosak mesecnog odrzavanja.

Limit kartice i racuna

Maksimalni iznos koji mozete podici na bankomatima u toku jednog dana je $2500, ostatak novca se cuva na racunu. Ako je naplata veca od ove cifre, ona ce narednih dana biti uplacena na vasu karticu. Maksimalni iznos na kartici je $10.000. 


POS terminali

Mozda i najbolja stvar.
Payoneer vam ne naplacuje nikakvu proviziju, nebitno koje je banke POS. Bilo gde da kupujete po radnjama, nemate dodatnih troskova. Bukvalno, mozete kupiti od zvake do televizora, bez dodatne provizije !

mastercard-payoneer-kartica


                             Payoneer US Payment Service (Namenski racun u SAD banci)


Ovo je namenski racun u SAD banci koji je povezan direktno za vasu Payoneer karticu. Ovaj racun nije moguce otvoriti bez Payoneer kartice. 

payoneer-kartica


Ovaj servis vazi iskljucivo za primanje novca. Na ovom racunu moguce je primati novac sa racuna od neke kompanije sa kojom je Payoneer banka partner. Posle prijema uplate, vas novac se automatski prebacuje na vasu Payoneer karticu. Instant transfer primljenog novca sa US Payment racuna naplacuje se 1% od transakcije.

payoneer-karticamastercard-payoneer-srbija

1 коментар: