22.05.2017.

Provera linkova na vasem sajtu

Besplatan SEO alat za proveru linkova na vasem sajtu - brzo i jednostavno pronadjite neispravne linkove na vasem sajtu/blogu.

provera linkova na sajtu


Imati sajt nije samo pitanje kreiranja nekog html dokumenta, otpremiti ga na svoj web prostor, a zatim zaboraviti sve o tome. Web sajtovi zahtevaju odredjene poslove odrzavanja, a jedan od tih poslova jeste provera vasih veza/linkova kako bismo bili sigurni da sve potpuno radi, sto je veoma bitno za vase posetioce.

Provera linkova na vasem sajtu - xenu

Xenu's Link Sleuth - je sto je najbitnije, besplatan i veoma koristan, po meni cak i najbolji programcic za proveru mrtvih/neispravnih linkova koji se nalaze na vasem sajtu. Ovaj jednostavan i mocan alat skenira vase stranice temeljno i proverava svaki link da li pravilno funkcionise. Xenu proverava ne samo normalne tekstualne linkove, vec i slike, CSS fajlove, skripte, java aplete, plug-inove i frejmove... Za vrlo kratko vreme cete dobiti spisak svih ispravnih i neispravnih/mrtvih linkova koji se nalaze na vasem sajtu.

provera linkova na vasoj stranici


Program mozete preuzeti - ovde.

Mozete proveriti online vas sajt ili stranicu po stranicu lokalno, na racunaru. Neispravni linkovi bice vam oznaceni crvenom bojom, a ispravni zelenom.


0 komentara:

Постави коментар